Bastion Bistron yritystarina

Bastion Bistro (Bastion Catering Oy) on vuonna 2009 perustettu pieni, mutta timanttinen perheyritys, jossa työ- ja vapaa-aika ovat vuosien myötä sekoittuneet elämäntavaksi – rakkaudeksi juhliin ja niiden järjestämiseen. Mottomme on Walt Disneytä mukaillen ”If you can dream it – we can do it!”

Järjestämme vankalla ammattitaidolla kaikenkokoiset tapahtumanne ravintolamme lisäksi Suomenlinnan vuokrattavissa kokous- ja juhlatiloissa.

Lue palveluistamme ja referensseistämme alta ja pyydä tarjous!

Bastion Bistron baari tarjoaa mm. Suomenlinnan Panimon oluita ja siidereitä. Kuva: Veera Törrönen, Suomenlinnan hoitokunta

Bastion Bistro yrityksen baarissa Bastion Cateringin Toimitusjohtaja
Bastion Bistro Catering yritys Evento Awards finalisti 2017

Laadukkaat tarjoilut ja mieleenpainuvat juhlat vuosien kokemuksella

Bastion Bistron palvelut sisältävät niin cocktail-tilaisuudet, seminaarit, buffet-lounaat kuin istuvat illallisetkin. Ideoimme myös ikimuistoiset teemajuhlat ja häät toiveidenne mukaan. Toimintamme perustuu korkeatasoiseen ruokaan ja laadukkaan varmaan palveluun. Vuosina 2016-2019 meillä oli ilo järjestää kaikki Ensitreffit alttarilla –ohjelman hääjuhlat Suomenlinnassa. Tammikuussa 2017 saimme Häät-lehden ja Love Me Do –häämessujen ”Vuoden pitopalvelu” –äänestyksen voiton ja huhtikuussa 2017 Evento Awards –kilpailun Catering-sarjan finaalipaikan.

Olemme iloisia, jos saamme olla mukana tilaisuutenne järjestelyissä. Kokenut, motivoitunut ja erittäin ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa, että tilaisuutenne sujuu sujuvasti ja tyylikkäästä alusta loppuun. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus erikokoisten tilaisuuksien ja niiden tarjoilujen suunnittelusta ja toteuttamisesta niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin yhteisöillekin.

Bastion Bistro Catering yritys Evento Awards finalisti 2017

Yritys- tai yksityistilaisuus Bastion Bistron kanssa?

Tarjouspyynnössä toivoisimme sinun kertovan meille tulevan tilaisuutenne luonteesta ja vierasprofiilista, onko kyseessä kenties yritys- tai yksityistilaisuus. Näin suunnittelu lähtee heti sujuvammin ja nopeammin liikkeelle. Meidän olisi myös hyvä tietää tilaisuutenne budjetista – edes suuntaa-antavasti. Näin meidän ei tarvitsisi arvata millaisella summalla tarjoiluja ja muita palveluja lähdetään suunnittelemaan. Tilaisuuden kustannukset, kun koostuvat ruoka- ja juomatarjoilujen lisäksi henkilökuntakustannuksista, astioista, somisteista ja mahdollisista kuljetuksista.

Bastion Bistro yrityksen baarissa Bastion Cateringin Toimitusjohtaja

Pin It on Pinterest