Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 70 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan.
Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia.

Etsimme nyt joukkoomme reippaita ja iloisia tarjoilijoita, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa.  Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoilija:
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityön ja terassin sekä vaihtelevien cateringtilaisuuksiemme parissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, suoritettu hygienia- ja anniskelupassi sekä positiivinen palveluasenne. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.

*****

Halutessasi voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo nyt, ja varsinaiset kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla merja(@)bastion.fi. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä samasta osoitteesta.

Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ JA www.facebook.com/bastioncatering.fi

Bastion Catering Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme pieni, mutta timanttinen perheyritys, jossa työ- ja vapaa-aika ovat vuosien myötä sekoittuneet elämäntavaksi – rakkaudeksi juhliin ja niiden järjestämiseen.
Mottonamme on Walt Disneytä mukaellen ”If you can dream it – we can do it!”