Tapahtuman tiedot

  • Date:

Valkeakoskelainen rajatiedon harrastaja Mika Nikkilä toimii päätutkijana Paranorma Investigations Group Finland -tutkimusryhmässä. Hänen kirjoittamansa kirja Suomen Aavemetsästäjät (Basam Books Oy) julkaistiin alkukeväästä 2019.

Oletko sinä kohdannut yliluonnollisia ilmiöitä? Olet tai et, tämä kirja saattaa muuttaa täysin käsityksesi elämästä kuoleman jälkeen. Haluatko tietää mitä tapahtui esimerkiksi Lapinlahden vanhassa mielisairaalassa tai Kytäjän kartanossa? Kirjan mukana pääset niiden ohella myös Hämeen linnan, Hatanpään kartanon ja yli kahdenkymmenen muun paikan tapahtumiin ilman, että joudut itse kokemaan paikan päällä sitä jännitystä ja kauhua, joka kirjassa hyvin nousee esiin.

Mika Nikkilä saapuu Kekri-lauantaina 2.11.2019 Bastion Bistron Dagmar-Saliin kello 20:00 kertomaan aavemetsästäjän arjesta jännityksineen ja kauhuineen. Hänen kirjansa ja esiintymisen ote on maailmanlaajuisestikin genressään ainutlaatuista. Kaikki asiat kerrotaan juuri niin kuin hän on ne itse kokenut.

Perheen pienimmät Nikkilä kehottaa jättämään kotiin. Paikan päällä on mahdollista ostaa Suomen Aavemetsästäjät -kirja Nikkilän omistuskirjoituksella erikoishintaan 20,00 €/kpl.
Tule, jos uskallat!

Pin It on Pinterest

Share This