Tapahtuman tiedot

  • Date:

Olemme todella iloisia päästessämme toivottamaan teidät kaikki taas tervetulleiksi nauttimaan kesästä kanssamme! Avaamme Bastion Bistron Helsinki-päivänä perjantaina 12.6.2020 kello 11:30.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia. Näin ravintolakokemus on paitsi miellyttävä myös turvallinen niin teille kuin henkilökunnallemmekin. Asiakaspaikat sisällä on vähennetty puoleen turvavälit huomioiden. Muistutamme myös asiakkaitamme turvavälin pitämisestä.
Desinfioimme pinnat, kahvat ja wc-tilat tiheään. Pöydät, syöttötuolit, maksupäätteet ja ruoka- ja juomalistat desinfioimme jokaisen asiakkaan jälkeen. Vältämme käteisen rahan käsittelyä, joten toivomme ensisijaisesti korttimaksua. Asiakkaanamme toivomme, että sinä vuorostasi huolehdit käsihygieniastasi. WC-tiloistamme löytyy saippuaa ja käsipyyhkeitä, ravintolasaleistamme ja terassiltamme myös käsidesiä. Ja mikä tärkeintä – tulethan ravintolaamme vain terveenä.Bastion Bistrossa on hyvin tilaa sekä sisällä että ulkona terassillamme. Samaan seurueeseen kuuluvat perhekunnat tms. voivat myös varata kahta kabinettiamme ja saunatilojamme.

Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, jos olet tulossa syömään. Pöytävaraukset kotisivujemme lomakkeella
https://bastionbistro.fi/ota-yhteytta/#booking tai sähköpostitse bistro@bastion.fi. Puhelinvaraukset p. 040
1799890.

Nähdään pian! Tervetuloa!

Pin It on Pinterest

Share This