Kokouspaketit, tarjoilut ja tilaussauna Suomenlinnassa

Seuraavassa on listattu kokouspakettiemme sisältö ja hinnoittelu Suomenlinnassa. Saunatiloista on tietoa jäljempänä tällä sivulla.
Kapteenin Salongin ja Takkakabinettimme kokoustilaisuuksien myyntitakuu on 300,00 €/tilaisuus. Jos laskun loppusumma jää alle 300,00 €, perimme erotuksen myyntitakuuna. Dagmar-salin kokoustilaisuuksien myyntitakuu on 500,00 €/tilaisuus. Jos laskun loppusumma jää alle sen, perimme erotuksen myyntitakuuna.
LISÄTARJOILUT KOKOUSPAKETTEIHIN:
+ kokonaiset hedelmät 4,50 €/henkilö, hedelmät annospaloina 6,00 €/henkilö
+ tuoremehu 3,00 €/henkilö
+ marja- tai hedelmäpohjainen smoothie 5,00 €/henkilö
+ virvoitusjuomat/kivennäisvedet 3,50 €/kpl
Voitte halutessanne tilata lounaan myös lisämaksusta a la carte -listaltamme tai voitte halutessanne lounastaa myös oman kabinetin rauhassa.

Kokouspaketin jatko saunalla tai afterworkeilla? Katso tilan varaajan edut alta!

Sauna

Saunamme Suomenlinnassa on vuokrattavissa lisämaksusta kokouksen, juhlan tai muun tilaisuuden yhteyteen tai muuten vain.

Tilaussaunamme hinta on 150,00 €/1,5 tuntia (lisäaika 50,00 €/0,5 tuntia).

Pyyhkeet voitte tuoda itse, tai vuokrata ne meiltä 3,00 €/kpl. Kertakäyttöiset pefletit sisältyvät saunavuokran hintaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Saunaosastomme koostuu Takkakabinetti-kokoustilasta, erillisestä pukuhuoneesta ja saunasta, jonne mahtuu kerralla max. 6 saunojaa kerrallaan.

Suihkutilassa on kaksi suihkua. Saunajuomat on mahdollista ottaa Takkakabinetin juomakaapista. Laskutus niistä kulutuksen mukaan.
Huom.! Saunatilat ovat osa ravintolamme anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen ja juominen siellä on anniskelulain mukaan kiellettyä.

Bastion Bistron sauna Suomenlinna Helsinki

Saunaetu kokoustilan varaajille

Huuhdo kokouspäivän päätteeksi kokouspölyt Suomenlinnan saunassamme. Kokopäivän kokouspaketin varaajille tarjoamme saunavuokran – 50 % hintaan huhtikuun 2021 loppuun (maanantai-torstai).

After work -oluet tai kuohuviinit
Kokouspakettien tilajille “After work “-oluet tai -kuohuviinit 5,00 €/kpl.

Olut-tasting
Järjestämme myös ohjattuja olut-tastingeja. 

Pintahiiva- vai pohjahiivaolut? Lager, IPA, APA, portteri ja mitä niitä olikaan? Humala – tuleeko se oluesta vai pitäisikö sen maistua siinä?

Kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen olut-tastingissämme. Tasting sopii kaikille oluen ystäville ja niillekin, jotka eivät vielä tiedä olevansa oluen ystäviä.

Tastingin aikana maistelemme neljää erilaista olutta ja niiden myötä tutustumme erilaisiin oluttyyleihin. Maistelemalla yhtä tyyliä kerrallaan, pääsemme perille siitä mitä tietty oluttyyli tarkoittaa, miltä se näyttää, tuoksuu ja maistuu.

Olut-tastingin kaveriksi suosittelemme tasting-lautastamme, jossa on makupaloina erilaisia oluihin sopivia juustoja ja makkaroita. Varaa myyntipalvelustamme!

Olut tasting kokous sauna Suomenlinna Bastion Bistro

Ohjelmapalvelut

Bastion Bistro on keskellä upeaa Suomenlinnan merilinnoitusta, joten kokouksen oheen on helppo järjestää myös elämyksellistä oheisohjelmaa. Kokouspäivää voi jatkaa liikunnan merkeissä erilaisissa tiimihenkeä kehittävissä hauskoissa joukkuekisoissa tai erilaisilla opastetuilla kierroksilla Suomenlinnan linnoituksen monissa nähtävyyksissä ja museoissa.

Olemme palkittu catering- ja tapahtumajärjestäjä ja autamme mielellämme toivomasi tapahtuman järjestämisessä. Bravuureitamme ovat niin murhamysteeri- tai salakapakkaillallinen, laulavien tarjoilijoiden yllättävä esiintyminen, taikashow kuin Suuriruhtinattaren päivällinen venäläisen keittiön kuuluisimmista herkuista nauttien.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä unohtumattomia hetkiä!

Kuningas kustaa 3 ja hovineito kokous sauna Suomenlinna ohjelmapalvelut

Kokousillan päivällinen

Ravintolassamme on viihtyisä ruokasali, jossa tarjoamme seurueellenne 3-ruokalajin keittiömestarimme “Pohjolan parhaat maut” -menun erikoishintaan 38,00 €/henkilö. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaan erikseen.

Metsäsienikeittoa & yrttiöljyä
**
Pitkään hautunutta olut-riistapataa ja ruskistettua pottuvoita
**
Puolukkaposse ja paahdettua valkosuklaata
+ kahvi/tee 2,00 €/henkilö

Pin It on Pinterest