Häät ja juhlat

Bastion Bistro sijaitsee aivan Suomenlinnan kirkon läheisyydessä.

Kehutut häät ja juhlat Helsingin Suomenlinnassa

Bastion Bistro tarjoaa ainutlaatuisen ja historiallisen miljöön sekä loistavat puitteet unohtumattomien häiden ja juhlien viettoon Suomenlinnassa, Helsingissä ympäri vuoden. Historiallisessa ravintolassamme on juhlasali sekä kaksi viehättävää 12 henkilön kabinettia. Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät onnistuneen illallisen, cocktail-tilaisuuden tai erilaiset juhlat. Sali sopii mainiosti niin pikkujouluihin, rapujuhliin, karonkkoihin kuin syntymäpäivä- ja hääjuhliinkin.

Jos suunnitelmissasi on hääjuhlat, vuonna 1854 rakennettu Suomenlinnan kirkko sijaitsee aivan ravintolamme lähellä. Kirkon tornissa on toiminut vuodesta 1929 Suomenlinnan majakka. Uniikki vihkiminen voidaan kirkon lisäksi järjestää myös ulkona puutarhassamme.

Tiesitkö, että meidät on valittu Häät-lehden ja Love me do – häämessujen ”Vuoden pitopalveluksi” vuonna 2017? Tai että meillä oli ilo järjestää kaikki Ensitreffit alttarilla -ohjelman häät Suomenlinnassa vuosina 2016-2019?

Lue lisää refenressejä suoraan asiakkailtamme!

Bastion Bistro - Häät

Hää- ja juhlatilojen varustelu Suomenlinnassa Helsingissä 

Hää- tai juhlatilaisuuteenne Helsingin Suomenlinnaan mahtuu kalustuksesta riippuen jopa 75 henkilöä istuvaan ruokailuun Dagmar-juhlasaliimme. Mustat tuolit on mahdollista huputtaa valkoisilla tuolihupuilla, esimerkiksi hääjuhlia varten. Musiikintoistoa varten meiltä löytyy kaiuttimet ja äänentoistojärjestelmä, joihin voitte kytkeä oman tabletin tms. taustamusiikkia varten. Dagmar-salista löytyy myös yksi langaton mikrofoni puheita varten. Orkesterit, DJ:t ja muut esiintyjät tuovat aina oman äänentoistonsa. Salissa on myös piano, joka on veloituksetta käytettävissänne. Salista löytyy dataprojektori sekä valkokangas esityksiä varten. Seiniltä löytyvät lisäksi kiinnityskiskot, joten siellä on mahdollista järjestää myös erilaisia taidenäyttelyjä. Mm. Riitta Nelimarkan ”Elise’s World” näyttely oli Bastion Bistrossa 9.5.-2.9.2018.

Dagmar-salimme on tyylikäs sellaisenaankin, mutta halutessasi kukilla ja muilla somisteilla saat luotua täysin omanlaisesi tunnelman ja värityksen.

Bastion Bistro - Häät

Häät ja juhlat Helsingin saaristossa toiveidesi mukaisella oheisohjelmalla

Yhteistyökumppaneidemme avulla häihin ja juhliin Suomenlinnassa järjestyvät myös erilaiset oheispalvelut, kuten valokuvaus, musiikki ja lukuisat muut ohjelmapalvelut. Kauttamme voit tiedustella myös kuljetusmahdollisuuksia saarelle joko autolla, vesibussilla tai pienemmällä vesi-taksilla. Suomenlinnassa on varattavissa myös soma Taksi-Viaporin polkupyörätaksi, joka sopii erinomaisesti saarella liikkumiseen esim. vastavihitylle avioparille.

Myös juhlameikit ja -kampaukset morsiamelle, kaasoille ja muullekin juhlaväellekin hoituvat kätevästi paikan päällä. Olemme järjestäneet ammattitaidolla häitä Suomenlinnassa vuodesta 2009 ja räätälöimme jokaisen tapahtuman omakseen, parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi unohtumattomaksi elämykseksi.

Bastion Bistro

Varaa koko talo

Isompiin häihin, juhliin tai muuhun tilaisuuteen on mahdollista varata koko Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistron rakennus. Tällöin voitte ruokailla Dagmar-salissa, tanssia Bistron puolella, Takkakabinettiin voidaan virittää vaikka karaokelaitteet ja Kapteenin Salonkiin rakentaa baari. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Vappu juhlat Helsinki Bastion bistro Suomenlinna

Pin It on Pinterest