Henkilökuntamme on perehtynyt COVID-19 -turvallisuusohjeistuksiin Suomenlinnan ravintolassa ja he toimivat poikkeustilan ohjeistuksien mukaisesti. Olemme tehostaneet puhtaanapito – ja hygieniaohjeistuksia koko ravintolassa. Puhdistamme aktiivisesti kosketuspintoja aina maksupäätteistä ovenkahvoihin. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia sen mukaisesti.

Miten huomioida covid-turvallisuusohjeet ennen vierailuasi Bastion Bistro ravintolassamme Suomenlinnassa?

Näin asioit meillä turvallisesti:

  • Asioithan meillä vain terveenä: Mikäli tunnet, että sinulla on oireita jääthän kotiin ja olet yhteydessä terveydenhuoltoon jatko-ohjeistuksia varten. Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla: kuume, yskä, nuha, väsymys, vatsaoireet, hengenahdistus, lihaskivut.

  • Noudatathan Suomenlinnan ravintolan covid-opasteita ja -toimintaohjeita. Näin pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin ravintolassamme. Muistathan hyvän käsihygienian: pese kädet vedellä ja saippualla ja kuivaa kertakäyttöpaperiin.

  • Käytäthän käsidesiä: Käsidesiä on tarjolla ympäri ravintolaa. Mikäli haluat vielä ennen ruokailua käyttää pöydässä käsidesiä, pyydäthän sitä tarjoilijaltamme.

  • Muistathan turvavälit: Autathan meitä turvaamaan asiointinne ja muistat pitää turvavälit muihin. Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja sekä sijoittaneet pöytiä mahdollisuuksien mukaan erilleen toisista turvataksemme ravintolan turvavälit. Vältetään jonojen muodostumisia.
  • Yski/aivasta hihaan
  • Suosi lähi- tai korttimaksua

Pin It on Pinterest

Share This