Aukioloajat Bastion Bistro -ravintolassa Suomenlinnassa

 

Koronatilanteesta johtuen aukioloajat ravintola Bastion Bistrossa (Suomenlinna) ovat tilapäisesti normaalista poikkeavat!

Ravintola on pääsääntöisesti avoinna viikonloppuisin (kts. aukioloajat alla) ja Bastion Bistron muut kokous- ja juhlatilat ovat varattavissa myös arkipäiville myyntipalvelustamme.

 

Bastion Bistro -ravintolan aukioloajat:

 

TO-SU 12.00-18.00 (keittiö avoinna 17.30 asti)

MA-KE SULJETTU (avoinna ryhmille ja tapahtumiin tilauksesta)

Huom.! Panostamme Covid-19 turvallisuus- ja hygieniatoimiin monin tavoin, jotta vierailusi Suomenlinnan ravintolassamme olisi mahdollisimman onnistunut. Lue lisää alta!

 

Ravintolan turvallisuus- ja koronaohjeistukset

 

Henkilökuntamme Suomenlinnassa on perehtynyt Covid19-turvallisuusohjeistuksiin ja noudatamme sekä seuraamme hallituksen koronaohjeistuksia kaikessa toiminnassamme. Olemme kehittäneet toimintaamme niin, että voit viettää aikaa luonamme turvallisin mielin. Olemme muun muassa lisänneet hygieniatoimia ravintolassamme ja kaikissa tiloissamme, meillä on rajoitetut aukioloajat ja tilamme ovat varattavissa vain ennakkoon.

Lanseerasimme tänä keväänä myös Muumien iltapäiväteen, johon voit ostaa etukäteen lahjakortteja. Tällöin sinä tai lahjansaaja voitte osallistua teekutsuille teille sopivana aikana, turvallisin mielin. Olemme huomioineet turvallisuusohjeistukset myös teekutsuilla.

Lisäksi olemme kehittäneet yksinkertaiset covid-turvallisuusohjeet kaikille vierailijoillemme.

 

 

Bastion Bistro ravintola (Suomenlinna, Helsinki)

 

Bastion Bistro on timanttinen perheyritys Helsingin Suomenlinnassa, lähellä päälauttalaituria. Ravintolan antimiin kuuluu aitoja pohjolan makuja ja mutkatonta bistroruokaa sekä monipuolinen, vaihtuva juomalista. Ravintolassa on myös baari ja terassi. Ravintolamme on ansainnut “Erinomainen kohde” -sertifikaatin Tripadvisorilta vuosina 2018 ja 2019. Sertifikaatti myönnetään vain harvoille yrityksille, jotka ovat saaneet jatkuvasti erinomaisia arvosteluja.

Meillä on lisäksi kymmenien vuosien kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Olipa mielessäsi häät, juhlat, kokous tai yksityistilaisuus, toteutamme ne aina ammattitaitoisesti mieleisesi näköiseksi. Bastion Bistro tarjoaa myös upeat, historialliset puitteet erikokoisiin tapahtumiin.

Tiesitkö, että olemme järjestäneet häitä ammattitaidolla Suomenlinnassa jo vuodesta 2009 ja vuosina 2016-2018 meillä oli ilo järjestää myös Ensitreffit alttarilla -ohjelman häät? Tai, että vuonna 2017 meidät valittiin vuoden pitopalveluksi. Täältä pääset tarkemmin siitä, mitä asiakkaamme ovat pitäneet tapahtumistamme.

Tutustu vielä tarkemmin: hää- ja juhlatiloihimme, kokoustiloihin tai tällä hetkellä tarjoamiimme kokouspaketteihin ja saunaan. Voit myös tehdä suoraan tarjouspyynnön.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This